tranen vormden duizenden watervallen
waaronder ik niet bestond
hier en daar een waterdruppel
die op me neer kwam. maar ik,
ik veegde ze niet weg. Ik wou jou
zware last wel dragen! plots waren
alle tranen weg. van mij maar ook
van zij. en we waren samen weer gelukkig