Mother
someone to hug and a shoulder to cry on
Nu wist ik, dat ik niet zonder jou kon
Now I know, how it feels when you're gone
Het voelde alsof er iets knapte, net als een ballon
When you were in the hospital, I felt so sad
Ik lag 's avonds te huilen, in mijn bed
I almost forgot, to feed the cat
Het leek net of de tijd werd stilgezet
I still remember I went to Pat's place
De klok en mijn hoofd, hielden een race
Kept on thinking, it was like a maze
But I know there is no one like you, no other
Wij zijn net een soort, familie Flodder
But you are still my sweet and lovely
Mother