Warme woorden beschrijven niet
Hoe ik mij even voel
Ben nu misschien de warmste niet
Maar begrijp waar ik op doel
Van binnen ben ik nu ook weer koud
Maar mijn kern is niet langer bevroren
Met het idee dat iemand van me houdt
Lijk ik weer wat vrolijkheid te kunnen horen
Oké, mijn temperatuur is veel te laag
Met slechts 35,8 graden
Ben vandaag dan ook wat traag
Maar waarom kun je wel raden
Ietwat te overstressed ben ik geweest
Al wat langer dan de laatste dagen
Iets dat je vaker van me leest
Hoewel de dag dan alsnog kan slagen
Vandaag namelijk heel warm gevoeld
En het bloed toch half bevroren
Vannacht onrustig in mijn bed gewoeld
Alsof ik de herinnering kon horen