Voor Pieter,
Je liet ons achter in verdriet,
maar nadenken over de gevolgen deed je niet.
Je had het anders kunnen doen,
maar dat kost volgens jou te veel poen.
Waar was dat vechtertje gebleven??,
en je dacht niet aan de mensen die om je geven.
Voel je je er nou beter door??,
nee, want je leven zet zich niet meer voor(t).