Er was ooit een zekere superman
Hij zweefde
Vloog hoog
Keek op een ieder neer
Dat verliep helemaal fout
Op een zekere keer
Er was een zekere jager
Vol moed
Helemaal niet bang
Hij ging de strijd aan
Met pijl en boog
Zo dacht de jager
Ik loer je al zo lang
Dit moet mij nu lukken
Hij haalde uit
De pijl die ging hoog
Superman werd geraakt
Hij viel languit op zijn bek
De smak was hard
De smak was groot
Mensen hadden leedvermaak
Vonden het te gek
Superman stond niet op
Die smak werd zijn dood
Wat een nederlaag
Voor zo'n geweldige vent
Die fier boven alles en iedereen stond
Zo eindigt het verhaal van Superman
Hij vloog niet langer boven
Noch liep hij op
Maar hij belandde voor zijn pech
Diep onder de grond!!