liefde voor jou
is steun en trouw
liefde die ik ervaar
is onvervangbaar
liefde voor mijn lieve vrouw
is van jou te houden,ja van jou
liefde te ontvangen
is naar morgen te verlangen
liefde is wat er is tussen ons
gevoel van liggen op heerlijk dons
ik wil je al mijn liefde geven
maar dat wist je al
dat kan je dagelijks beleven