Altijd als ik dacht
Dit komt niet goed
Kwam jij
En gaf jij me moed
Wat zou ik moeten
Zonder jou
Je bent de enige
Die me echt kennen wou
Als ik alleen was
Vrolijkte jij me op
Je was er voor me
En zat er niet te dicht op
Ik vertrouwde je
En doe dit allemaal
Elke dag nog steeds
Je kent mijn levensverhaal.
*broken-doll, ik hou van jou.