Jou achterlatend met de gedachte
geen toegevoegde waarde te zijn
aan een leven vol met grote plannen
Huil ik droge tranen terwijl ik
mijn territorium nog eens goed omlijn
Later misschien, na alle dromen
vertel ik je met heel veel spijt
dat jij mijn diepste verlangen was
maar dat ik de puurheid uit angst
niet wilde verliezen aan de tijd
Later misschien, na alle angsten
vertel ik je het hoe en waarom
Waarom ik loog door te zwijgen en
dat de waarheid altijd de uitkomst is
maar niets betekent zonder optelsom