Als een goedaardige dief,
stal jij men hart.
Als een goedaardige drugs,
houd jij mij in een trance.
Als op verliefd zijn op jou een straf stond,
zou ik die gelaten ondergaan.
Jij bent degene van wie ik hou,
jou blijf ik altijd trouw.
Van verliefd zijn op jou heb ik geen spijt,
ookal hebben wij voor elkaar wat weinig tijd.
Maar om ons uit elkaar te houden,
is geen afstand groot genoeg.
Als wij eindelijk ontmoeten,
zal ik die dag nooit vergeten,
omdat ik zielsveel van je hou moet je weten.