klein lief meisje.
zeer stil en verlegen.
staart uren lang voor zich uit.
zit op de stoel zonder te bewegen.
antwoord kort.
ik weet waar ze aan denkt.
je denkt aan je leven dat zo instort.
want van je moeder mag je niks.
een fout word bij jou.
zeer hard geschraft.
jij moet de woorden maar geloven.
als ze zegt ik hou van jou.
ze ziet niet dat jij niet gek bent.
ze ziet niet wat ik zie.
ik zie een schat van een meid.
maar ze word gekkleineert.
en ze is al haar zelfvertrouwen kwijt.
ze ziet niet hoe hard jij probeert.
om alle harde woorden te veregetn.
ik snap niet dat die verdome ouders van jou.
niets van jou weten.
want schatje,je ziet het in je ogen.
ookal geloof je me niet.
ik zie het in je ogen schat.
ik zie ogen vol verdriet.
want je zusje,met haar druke gedoe.
haar geschop en geslaag.
maakt niet uit wat je doet.
zij is de gene die alle aandacht vraagt.
en jou moeder laat haar maar doen was ze wilt.
terwijl jij vanbinnen aandacht schreeuwt.
zolang jij iets doet,word je weer gekleineerd.
jij blijf stil,dat is alles wat je moeder wilt.
je wilt geen problemen,die zit in hardje opstapelen.
jij wilt gewoon leven zoals kind moet kunnen doen.
spelen,rennen,dingen vies maken.
ja schatje,in je hart.
want zei is degene die jou 24 uur vergeet.
want zij weet niet,wat ik allemaal wel weet.
want schatje,je ziet in je ogen.
ookal geloof je ht niet.
ik zie het in je ogen schat.
ik zie je ogen met verdriet.
en dan je vader.
een schat van een man.
maarja je moeder bemoeit zich.
zodat jij niks meer kan.
je zusje eist alle aandacht.
en die krijgt het dan.
jou vader gaat met haar spelen.
jou vader geeft haar haar zin.
terwijl jij alles moet delen.
mag zij alles,schatje wat een gezin.
en ik weet wat jij voelt.
wat jij denkt als je zo zit te staren.
ik weet wat je bedoeld.
want schatje,je ziet het in je ogen.
ookal geloof je me niet.
ik zie het in je ogen schat.
ik zie je ogen vol verdriet.
en het is niet de bedoeling.
om jou gezintje zwart te maken.
dit is aleen maar om andere te raken.
dat een kind dan stil&verlegen is.
niet buitengesloten wil worden.
dat zo'n kind ook wat mist.
ik zeg niet ieder kind,ik noem ook geen namen.
maar ik vind van deze ouders.
zich eens flink moeten schamen.
maar schatje geloof me.
ik weet dat jij blij bent als ik kom.
omdat ik met jou gek doe.
en je zusje vind ik maar dom.
ik maak niemand zwart.
maar ik wil mensen raken,nu.
want ik weet dat jij eenzaam ben in je hart.
ik zie schatje, ik weet zeker.
je zie het in je ogen.
temiste,niemand ziet.
wat ik zie& weet.
in jou schuild verdriet.
aleen iedereen ziet het niet.
en ik zal zo vaak na je komen.
ik wil je steunen schat.
je denkt aan leuken dingen.
ik ben zo blij.
dat je kan lachen om mij.
en ik geef echt meer om jou.
schatje michien zie je het niet.
maar geloof me dat ik van je hou.
lief klein meisje,ik wil jou niet kwijt.
ik laat jou niet stikken in eenzaamheid.
*Voor me nichtje geschreven ze is nog maar 6 vind echt erg voor der ik wil der gewoon niet kwijt*