Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Voor mijn lieve oma
Lieve oma
je lag opeens in coma
een laatste traan rolde uit je oog
dat bewees dat wetenschap loog
je ging pas,
toen iedereen er was
oma, je bent zo lief
ik mis je zo erg, zelfs nu naar een jaar
ik hoop dat het mooi is daar
want hier stromen de problemen me langs
soms zo hard dat ik kopje onder ga
oma je bent zo lief
ik heb er geen woorden voor
als
ik hou van je, ik mis je
van mabel
Reacties op dit gedicht
solo vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
vampire
:
Maandag, oktober 08, 2007 19:48
o meisje
knuffels
ik weet ook wat het is om iemand te verliezen:(
het doet echt veel pijn,als je erover wilt praten,je laat maar weten é;)
liefs
stephanie
Over dit gedicht
Auteur:
solo
Gecontroleerd door:
Sheena
Gepubliceerd op:
10 maart 2007
Thema's:
[Dood]
[Familie]
[Oma's]