Schuldig ik beken ….
Dat:
Ik je lief vind
Ik je waard vind om te leven
Ik blij ben als ik je zie
Ik warm word van je stem
Ik blij ben met je mening
Ik je stemmingen ken
Ik weet hoe je je voelt
Ik weet als je praat ….
Ik weet …. Wat je bedoeld
Ik weet dat ik schuldig ben
Ik heb maar één excuus
Een verzachtende omstandigheid…….