Woorden
Woorden op het scherm
Woorden die spreken
Woorden die soms …
Soms tussen de regels door ….
Smeken
Smeken, help !!
Geef aandacht
Smeken
Ik kan niet zonder….
Woorden
Zonder vragen die
Blijven knagen aan …..
Je geweten
Je gevoel
Die kreet om hulp !!! soms …..
Woorden die…..
Ach woorden
Je weet wat ik bedoel
liefs
Arie