Vriendschap is.........
Vriendschap is elkaar troosten bij verdriet,
elkaar moed inpraten ook al lukt het niet.
Vriendschap is lol hebben met z'n allen,
en vooral niemand laten vallen.
Vriendschap is om elkaar geven,
en dat blijft je hele leven.
Vriendschap is eerlijk zijn,
ook al doet dat wel eens pijn.
Ik moest jullie in de steek laten,
en jullie hadden niks in de gaten.
Ik kon het gewoon niet meer aan,
door al die mensen die dood zijn gegaan.
Mijn hart ligt in miljoenen delen,
het verdriet is nooit meer te helen.
Ik heb nu bijna niemand meer,
en mijn hart doet voor eeuwig zeer.