Laatste keer!
Dit is je laaste keer
Nu is alles vol
Nog een keer
En je weet wat er komen gaat!
Ik had je al eerder gewaarschuwd
Maar je luisterde steeds niet
Dom
Dit was je laaste keer
Het was dat er mensen bij waren
Want volgende keer
Komt die klap echt wel
Ik heb je al gezecht dat die gaat komen
En jij lokt het gewoon uit
Je bent al tever gegaan
Maar er waren mensen bij
Volgende keer
Is het telaat
Dit is je laaste keer
Nu is alles vol
Nog een keer
En je weet wat er komen gaat!