Lopend door de stromende regen
een biertje net van iemand gekregen
Kijk ik uit over de zee en de lucht
en slaak een diepe, diepe zucht
Ik heb z'on spijt dat ik weer zo rot tegen je heb gedaan
nu wil ik uren hier in de regen blijven staan
En proberen te begrijpen waarom ik altijd zo kwaad ben
altijd heel hard van je af ren
De meeuwen krijsen en vliegen om me heen
ik voel me zonder jou zo ontzettend alleen
En ik weet het..het ligt niet aan jou
god, kon ik maar tegen je zeggen dat ik immens van je hou
De uren verstrijken en het wordt al laat
ik moet denken aan hoe lief je altijd tegen me praat
En ik verlang zo om naar je toe te gaan
mijn armen om je veiligheid heen te slaan
Je te vertellen hoeveel verdriet het me deed
dat ik vanmiddag weer met spullen naar je smeet
En dat ik zo graag met je zou willen praten
over dat ik mezelf soms zo kan haten
Mijn lichaam is koud en ik trek mijn jas recht
en hoor opeens een stem achter me die tegen me zegt
Ik dacht al dat je hier zou zijn...bij de zee
doe mijn jas maar aan..kom je met me mee?
Echt het geeft niet van vanmiddag
je bent gewoon nog vaak van slag
Maar ik zal geduldig op je wachten
en proberen te luisteren naar jou gedachten
Samen lopen we pas voor pas
en weer denk ik aan hoe het vanmiddag was
Ik ben zo gelukkig en trek je dicht tegen me aan
we zullen ons er samen wel doorheen slaan