je bedankte me voor alles
je bedankte me voor mijn steun
je bedankte me voor mijn troost
en je bedankte me voor het samen vechten..
maar gozer
weet dat ik altijd samen met jou
zou vechten voor het leven dat jij wou
ik zal je altijd helpen waar ik kan
en ik zal er altijd voor je zijn!
want ik weet inmiddels waarvoor ik hier ben
en dat is om de mensen om mij heen te helpen
en te steunen
en jij bent iemand waarvoor ik er altijd ben
en je altijd zal helpen
en tijdens een gevecht je te steunen
je hoeft me niet te bedanken
want ik ben er voor jou
en ik zal er altijd zijn voor jou
onthoud dat!
want gozer,
ik geef om jou
en samen vecht ik met jou
naar het leven dat jij altijd al wou!