Trotse Leeuw staat fier recht op
Ontbloot je tanden, schudt je manen
Onafhankelijk hef je trots je kop
Voor jouw ambitie geen gewone banen
Je verkoopt wat je hebt te geven
en verwerpt de schaamte
Zelfbewust ga je door dit dubbele leven
Voor geld slechts je geraamte
Zal niemand je ziel claimen?
Zijn je gedachten ooit nog vrij?
Mijn geld en hulp wil je niet aannemen
Wat is het verschil tussen zij en mij?