We liepen langs de straat m'n vriendin en ik, maakten plezier zoals altijd .. plots zagen we de 2 jongens die ons gisteren al de hele tijd zaten te bespieden ..
Ze kwamen in onze richting .. stelden voor om even hun 'cd-installatie' te laten zien.. wij waren benieuwd en gingen mee ... We wandelden allevier langs een steegje.. ik hoorde het gefluister van de twee jongens en was niet meer op m'n gemak .. ze grepen ons bij de arm en duwden ons in een garage, vlakbij.. ik wou roepen, maar er kwam geen geluid uit m'n mond ... m'n vriendin was verdwenen met de ene jongen.. de andere jongen bekeek me alsof ik z'n prooi was.. ik was bang.. bang van z'n blik.. bang van wat er toen zou gebeuren... hij betaste m'n borsten alsof ik z'n liefje was ... maakte m'n broek los ... hij zat overal met z'n handen... en ik.. ik kon niks doen.. alleen maar afwachten tot hij geen zin meer had.. hij bedreigde me met z'n mes ... na een uurtje liet hij me eindelijk gaan... buiten stond m'n vriendin te huilen .. nog een tweetal uren hebben we op m'n kamer zitten uithuilen.. we durvden niet meer lang s de straat passeren.. waren bang voor de jongens.. ik wil verder leven zoals voorheen .. maar de blik in z'n ogen, de angst, het gebouw... het gevoel blijft me nog steeds achtervolgen ...