Daar was jij dan weer.
En ik denk bij mijzelf wat heb ik eraan.
Want steeds doe jij hetzelfde keer op keer.
Je ziet mij nog steeds niet staan.
Hoe lang blijf ik mij nog blind staren op jou.
Het moet over zijn dat weet ik nu wel.
Want door jou sta ik nu al jaren in de kou.
Eens is het over dat is wat ik jou vertel.