Vandaag
drijf ik op een wolkje
een wit wollig wolkje
is dit een droom
dan hou ik hem vast
ik hou van dit gevoel
dat je me liefhebt
ik wil niet dat het voorbij gaat
misschien is dit niet echt
een fantasietje in mijn hoofd
iets feeƫrieks in een speelgoedwereld
een intense houvast
tot je weer depressief wordt
schatje, ik hou van jou
in elke wereld
echt