met jou te ervaren
de oprechte liefde
in vorige relaties
niet te evenaren
mensen houden zichzelf voor de gek
doen dan alsof de ander de oorzaak is
maar ik weet zeker wel beter
wat zij doen is gewoon kattepis
ga al zolang met jou om
en voel alle oprechte dingen
sommige mensen zijn echt dom
onze liefde is niet af te dwingen
vaak geloof ik niet meer in de mens
heb er te veel voor meegemaakt
maar jij was mijn grote wens
jij hebt mijn hele hart geraakt
gedachtengangen naar verleden
soms komen die boven
menselijke oneerlijkheden
nee echt niet te geloven
maar ik ga mijn heden in
of was er al
nee dit is niet het begin
jij bent als een lieflijke waterval
je bent oprecht
kan je vaak niet zeggen van mensen
jij bent gewoon echt
dat waren toch de grootste wensen
lieve mieke ik meen het
heb al zoveel ervaring
juist met de verkeerde mensen
jij bent voor mij de verklaring