Stil zit ik in het zonnetje
mijn huiswerk te maken.
Ik luister naar de vrolijk,
spelende kinderen en denk
aan wat ik hoorde vandaag.
Hij, waar ik ooit verliefd op was
maar nu nooit meer spreek,
weet precies te vertellen
wat er met me is en
hoe ik me voel.
Ik kijk naar de felblauwe lucht
en vraag me verwonderd af..
Wat moet ik hier nou weer mee?