lieve schat
hele dag gezocht
dingen gevonden
kythira weinig kontakt
chios dingen die ontstonden
samen met jou
leven en uitleven
met een lieve vrouw
griekse dingen beleven
wel alles goed uitzoeken
voor we die reis gaan boeken
maar alles komt goed
want ik weet de weg te bewandelen
zoals het moet
liefje met jou in de zon
zou nu willen dat ik er nu heen kon
maar zal wel even een tijd overheen gaan
voor we daar aan wal staan
onze eigen dingen te beleven
geen gehaast en pure rust
ja met jou daar
dat is een ware lust