Schat het spijt me zo erg
Ik kan het niet vaak genoeg zeggen
Dat ik me eigen schaam
En dat ik je nu even niet onder ogen durf te komen
Terwijl ik je zo graag wil zien
Het spijt me dat jij dit ook mee moet maken
Het gezeik met me ouders ook
Wat ik je beloven kan is dat het allemaal goed komt
Het spijt me dat ik mezelf weer pijn heb gedaan
En jou teleurgesteld heb
Ik kan maar niet stoppen met zeggen
Dat het me vreselijk spijt