Die vent hang mijn keel uit
mij altijd kleineren
belachelijk maken bij de anderen
maar ook tegenover mezelf
altijd ruzie zoeken en me uitdagen
me opjagen
en me dan vernietigen
als ik kon, sloeg ik hem verrot
één fatale slag
en hij zou uit mijn leven verdwijnen
maar ik kan niet tegen hem op
als hij wilt
vertrappelt hij mij zo