Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
examen
Alle stress van de afgelopen weken
Breken mij van binnen op
Ik wou er zelf niks van weten
Maar ik kan er niet meer tegen op
Over een paar daagjes eindelijk dat examen
En dan zal het weer beter gaan
Ik zal toch niet weer gaan falen?
Zal ik maar vluchten naar de maan?
Waar niemand mij kan vinden
Of me verstoppen in een donkere hoek
In een de allergrootste lege ruimte
Is dat waar ik mijn antwoorden zoek
Te veel om te moeten leren
Te veel om op te kunnen slaan
Mijn hoofd is net als die ruimte
Alleen kan je er niet meer in staan
Volle archieven met notities
Alle laden overvol
Door de stress en al het leren
Gaat mijn hoofd hordedol
Mijn gedachten moeten overwerken
Om te bedenken waar alles hoort
Alles op een rijtje plaatsen
Sorteren van soort tot soort
Als eenmaal het examen geweest is
En alles in me hoofd rustiger word
Zie je me weer vaker verschijnen
En dat duurt nog maar kort
Voorlopig nog de komende dagen
Zal ik er even nog niet zijn
Maar na de uitslag van het examen
Zal ik hopelijk kunnen rusten heel fijn
Reacties op dit gedicht
juweeltje vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
juweeltje
Gecontroleerd door:
Anastacia
Gepubliceerd op:
13 maart 2007
Thema's:
[Angst]
[Onzekerheid]
[School]