Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Eeuwige vergankelijkheid
Een blad valt van de boom
Het dwarrelt naar aarde
Héél rustig héél sloom
Door lucht die het vertraagde
Éénmaal neder gevallen
Lagen ze bij vele lotgevallen
Ze lagen aldaar tewezen
Niets of niemand te vrezen
Herfst’s aankondiging gemaakt
De Natuur heeft het niet gelaakt
Om de herfst dit jaar te vergeten
Zo is duidelijk alweer gebleken
De blaadjes aldaar gelegen
Zien de mensen passeren
Over de eeuwen heen
Over de eeuwen heen
Zo zullen de neder gekomen bladeren
Van oudsher tot nu
Bewandeld & bekeken worden
Door mensen oud en nieuw
Momenten niet dezelfden
Voor de mensen
Doch volledig gelijk
In de eeuwigheid
Reacties op dit gedicht
Yao the Stoic vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Free@Bird
:
Donderdag, maart 15, 2007 09:02
Wow ieder keer doe jij me weer versteld staan met je prachtige gedichten.
liefs kerima
muirp
:
Woensdag, maart 14, 2007 23:56
vindt dit ook een mooi gedicht
grtjs
mobar
:
Dinsdag, maart 13, 2007 23:03
Mooi gedicht,
groetjes Mobar.
Over dit gedicht
Auteur:
Yao the Stoic
Gecontroleerd door:
Innerchild
Gepubliceerd op:
13 maart 2007
Thema's:
[Filosofie]