Waarom liet je me staan?
was ik niet goed genoeg voor jou?
weetje wel wat ik heb doorstaan..
weet dat ik van je hou..
je liet me gaan en keek niet naar me om
je wilde gewoon niks van me weten
waarom?
mop ik wil gewoon met je daten..
je zegt al niks tegen mij
je laat je vrienden praten ben je te bang?
is het dan nu echt voorbij?
ik luister echt alleen nog maar naar liefdeszang
zoveel vragen die ik niet kan beantwoorden
zoveel vragen waarvan jij niks weet
zoveel liefde met zoveel spreekwoorden
volgens mij scheelt het je gewoon geen ene reet
ik doe moeite om jou aandacht te krijgen
en jij ? jij draait je om weg van mijn gezicht
dus laat ik nu maar zwijgen
dit is het einde van mijn gedicht