Ik bleef je maar geloven
heb al je zaligheden opgesnoven
jouw trots gewaardeerd
ik liet je niets overkomen
ik was je schaduw...
heb al je rottigheden geslikt
al jouw smerigheden ondergaan
Ik was een schim, een niemand...
heb je dromen waargemaakt
en jouw mannelijkheid binnengelaten
zonder liefde, enkel macht...
je maakte een geest van mij
geen liefde, enkel kwaad
ik was je slavin
jouw slavin van het duistere
speelgoed was ik voor je
ik heb je vuiligheden opgenomen
tot in het diepste van mijn lichaam
Ik was je meisje
dat je elke keer wild besprong
benen weid open
schreeuwde ik de pijn uit
mijn machteloosheid was niets
niets voor jouw
schreeuwend wou ik je doen stoppen
gruwelijkheden deed jij mij ondergaan
ik was een kind
een kind zonder zicht
een kind zonder toekomst
afschuwelijke daden bevredigden je
jij was een monster
een schande
mijn haat voor jou staat diep gebrandmerkt
Ik was je droom
maar nu mijn lieve vriend...
ben ik je nachtmerrie