Ik zie je...
Je ziet me niet
verlangend droom ik over je
als iets onschatbaars
jij bent mijn dierbaarste bezit
ik kan je voelen
jouw aanwezighed maakt me
jouw aanrakingen doen me zweven
vol passie bemin ik je
vol geloof beloof ik je trouw
ik wil je schaduw zijn
zorgen dat je niets overkomt
ik wil je koesteren
je zien in slaap vallen
ik wil je oogleden kussen
ik blijf heel de nacht wakker
om jouw te kunnen aanschouwen
een prachtig iets
kostbaarder bestaat niet
Ik heb je lief...
maar spijtig genoeg,
is het niet wederzijds...