Bij het ontspruiten van de dag
zal jij je leven geven
je laatste adem
zucht
Een foto ter herinnering
resterende aardse bewijs
al je woorden en daden
slechts een vervaging
van jouw eigen wezen
een mispunt in het hart
destructie van het aardse paradijs