Vanuit mijn ogen
Wat ik zie als ik uit mijn ogen kijk? Mijn wereld is zwart!
Ik voel alleen nog maar pijn
Wat ik zie als ik uit mijn ogen kijk? Mijn wereld is zwart!
(Al doe ik alsof mijn leven een sprookje is)
Wat ik zie als ik uit mijn ogen kijk? Mijn wereld is zwart!
Ik wil graag een leven zónder pijn
Wat ik zie als ik uit mijn ogen kijk? Mijn wereld is zwart!
Een leven zonder pijn, of is dat slechts een droom?
Wat ik zie als ik uit mijn ogen kijk? Mijn wereld is dood!
Laat mij gewoon gaan..
Wat ik zie als ik uit mijn ogen kijk? Mijn wereld is dood!
Ik kan het écht niet meer
Wat ik zie als ik uit mijn ogen kijk? Mijn wereld is dood!
Ik wil voor de trein springen
Wat ik zie als ik uit mijn ogen kijk? Mijn wereld is dood!
Wellicht zal ik daar rust vinden
Wat ik zie als ik uit mijn ogen kijk? Mijn wereld bloedt..
Ik snij tot het gaat bloeden
Wat ik zie als ik uit mijn ogen kijk? Mijn wereld bloedt..
Ik wil de pijn van binnen overstemmen
Wat ik zie als ik uit mijn ogen kijk? Mijn wereld bloedt..
Het enige waar ik aan denk is de dood
Wat ik zie als ik uit mijn ogen kijk? Mijn wereld bloedt..
Bloed is mijn machtssymbool
Wat ik zie als ik uit mijn ogen kijk? Mijn wereld is kapot..
Ik wil niet meer verder
Wat ik zie als ik uit mijn ogen kijk? Mijn wereld is kapot..
Mijn leven bestaat uit brokken pijn-puin
Wat ik zie als ik uit mijn ogen kijk? Mijn wereld is kapot..
Waarom heb ik dit klote-leven?
Wat ik zie als ik uit mijn ogen kijk? Mijn wereld is kapot..
Complete kapotheid heerst over mijn bestaan..
Geschreven door Joycee*black en ~Elizabeth~