je bent er bijna
je gaat je gevoel achterna
je familie die het weten
die momenten zal ik niet vergeten
het heeft even geduurd
maar ik raakte toch niet verzuurd
mijn liefde voor jou mijn lief
is explosief
vanaf het eerste moment
was ik gek op jou
maar dat is je wel bekend
straks is het twee jaar
wij een lief vrouwenpaar
grootse plannen die we hebben
zeker geen spinnen in spinnewebben
oprechte liefde van jou voor mij
lieve mieke je maakt me zo blij
zoveel dingen hebben we gemeen
en zijn allebei niet meer alleen
samen hebben wij elkaar
liefde heel dierbaar
ik wil je hiervoor bedanken
en dat zal ik zeker doen
vannacht als ik lig in jouw flanken
ik zal mij tegen je aan vlijen
borst tegen rug
mijn hand op jouw dijen
ik draai mij om
en jij draait ook terug
om de ochtend samen aan elkaar te geven
en ook de liefde samen te beleven