De Rivier der liefde,
Liefde is als een rivier,
Die uitkomt in de oceaan der passie en hartstocht.
Maar vele stroompjes willen te snel zijn
en storten zich neer op de vele rotsen en hindernissen,
om dan in de dieperik te verdwijnen.
Alleen de ware liefde overleeft de rivier,
het stroompje dat rustig de rivier afdwaalt.
Alleen zij kan de vele hindernissen ontwijken.
Alleen zij komt terecht in de oceaan der passie en hartstocht .
Wil jij die stroming zijn in mijn leven?
wil jij me die ware liefde geven?
Ik hou van jou en dat tot einde dezer dagen.