Ik weet het, ik voel het,
ik raak je steeds meer kwijt,
Het maakt me verdrietig, het maakt me wanhopig,
is alles wat je voor me gedaan hebt, nu ineens verleden tijd?
Mag ik je vragen,
Kom alsjeblieft terug in mijn leven,
Wil je me weer helpen,
een zin aan mijn leven te geven?
Ik wil jou ook zo graag helpen,
maar daar wil je niets van weten,
denk om jezelf zei jij tegen mij,
en daarbij ging jij verder jezelf te vergeten..
Ik weet niet waarom,
Ik weet niet of het voor altijd is,
er is één ding dat ik weet,
en dat is dat jij meer bent, dan zomaar een stukje geschiedenis..