Gevangen in twee helften,
Het maakt me telkens bang,
Het ene moment zo vrolijk en levendig,
Het andere moment zo down en alleen
Ben ik nu wit of zwart,
Ben ik nu YIN of YAN?
Of ben ik er misschien geen?
Leegte.. maar soms ook weer overvol,
Mijn lichaam in strijd met mijn verstand,
Woede, tranen en onbegrip,
Emoties gaan hun eigen gang,
Mijn hoofd een chaos zonder enig verband,
Wie ben ik, en wat ben ik?
Waarom steeds weer deze drang?
Gevangen in twee helften,
Het maakt me telkens bang,
Het ene moment zo vastberaden en sterk,
Het andere moment zo verdrietig en zwak,
Ben ik nu mijzelf?
Of ben ik nog steeds op zoek…..?
Mijn verstand en gevoel, wie is het die nu sprak?