Het is weer zover!
het is weer zover, ik voel het
ik blijf weer te lang liggen in mn bed
de vermoeidheid trekt door me heen
en ik voel me overdag alleen
ik heb geen zin om aant werk te gaan
en heel actief gaan solliciteren
voor een hard nodige bijbaan
durf ik eigenlijk niet te proberen
ik ben weer op het punt gekomen
waar ik niet wil, kan en mag zijn
ontevredenheid en angst, veel dromen
vanbinnen veel leegte en pijn
ben ik dan nooit tevreden
is het dan nooit genoeg?
waar geluk is niet hier beneden
wil ik nu teveel, te vroeg?
mijn leven is mooier dan ooit
en het kan alleen maar beter
waarom zie ik dat dan nooit
waarom wil ik dat niet weten?
en bij deze besluit ik
ik kom hier ook weer doorheen
ik blijf niet hangen
ik ga door, en niet alleen
ik hoef niet bang te zijn
voor allerlei problemen
want jij bent bij mij
jij maakt mij blij
jij zorgt goed voor mij
ik zal opstaan
naar mezelf gaan
en zeggen stel je niet aan
zet je benen onder je
blijf niet zitten waar je zit
die handen uit de mouwen
spring toch uit de mist
help jezelf, kom op
er is niets aan de hand
twijfel niet, omhoog die kop
schouders eronder wees iemand!