Die kast in dat kamertje
daar zitten heel veel verhalen in
Ik kan ze horen
Ik kan ze zien
Ooit heeft er een meisje in gezetten
Zij moest vluchten
mannen met pistolen
namen haar familie mee
Ooit heeft er een jongen in gezetten
Hij moest vluchten
soldaten met speren
namen zijn familie mee
Die kast in dat kamertje
nu zit ik er in
Ik vlucht voor mensen
mensen die mij niet begrijpen