Wat nou dat
Wat nou precies dat
Wat zeg het nou
Ik hou van jou
Ik meen het echt
Maar door die woorden is onze vriendshap naar de knoppen
Ik moest het niet doen
Want jij houdt niet van mij
Jij dacht dat ik het niet menden
maar dat deed ik wel
En nu bn ik je kwijt voor altijd.