Lieve Nina,
Niemand weet waarom,
waar je bent
En hoe het met je is
nu op dit moment.
Verkeerde plaats,
verkeerde moment
dat is alles wat we weten
Maar nog zo vol met vragen.
Het is zo onwerkelijk
jij niet meer onder ons
Zo vrolijk, zo spontaan
was jij..jij alleen.
Tranen lopen over onze wangen
want niemand weet waarom
Je bent weg,
weg hier vandaan.
Voor jouw was het altijd zomer
zie je het hier waaien, hagelen en regenen?
De zon die altijd scheen voor jouw
kan nu even niet schijnen..
We missen je
en ookal weten we niet waar je bent
Voor altijd in ons hart...
Lieve Nina, slaap zacht!
We zullen jou nooit vergeten!