Planet caravan
Luisterend naar het nummer planet caravan
Komt alles langzaam terug
Kan ik alles nog een keer beleven
Om alles op een rij tekrijgen
Het nummer met zo veel herinneringen
Met zo veel pijn er in gestopt
Dingen die ik wil vergeten
Komen allemaal terug
Ik probeer het allemaal op een rij tekrijgen
Al de pijn komt terug
Het breekt mijn hart
Ik zie alles weer voor me
Ik probeer het allemaal op een rij tekrijgen
Met veel pijn en verdriet
Kan ik het langzaam plaatsen waar het hoort
Luisterend naar het nummer planet caravan
Komt alles langzaam terug
Kan ik alles nog een keer beleven
Om alles op een rij tekrijgen