18-03-07
Vreemd
Weet dat ik van je houd je ziet het goed
Maar ik weet niet wat ik anders moet
Je houd ook van mij dat weet ik
Misschien, denk ik, meer dan ik van jou
Als dat zelfs mogelijk is eigenlijk
Zouden ze wat betekenen?
Die dromen? Die ideeën?
Zou het beteken dat ik dat zou doen?
Vreemd gaan?
Zouden ze betekenen dat ik niet van je houd?
Wat zal ik doen? Het uitmaken?
Of zou ik gewoon vreemd gaan?
Vreemd met iemand die ik ken
Ik weet het niet, laat het gaan
Ik heb tijd nodig om te staan
Staan op me eigen benen
En vrij van al die zware stenen
Het is moeilijk het vrijgezellen leven te laten gaan
Maar omdat ik zoveel van je houd zal ik het doen
Ik zal niet vreemd gaan, alleen al vanwege jou
Tot ziens leventje, ik geef je een laatste zoen
En daar staat mijn nieuw leventje dan
Met jou als de hoofdrol speler, nu weet ik
Ik koos het goede pad