Samen zijn met jou
Dat is wat ik graag zou willen
Jij bent in mijn leven de enige vrouw
De vrouw die mijn lichaam kan laten trillen
Je bent mooi, lief en lekker
Een vrouw zoals ik vaak zei, van mijn dromen
Des te zonniger buiten hoe gekker
Maar de dromen zijn voorbij en zullen niet meer komen
Ik heb mijn leven mijn dromen verspeeld
Wat ik heb gedaan zijn geen woorden voor
Gevoelloos, het bed met een ander gedeelt
Maar het is gebeurten het leven gaat door
En door mijn stommietijd heb ik je verloren
De vrouw waar ik zo van hou!