je hoeft niets meer te zeggen
ik kan het zo wel raden
ik moet me er maar bij neerleggen
dat je niets meer voor me voelt
ik weet het
je hebt het vast niet zo bedoelt
maar toch voel ik die verdriet
diep van binnen
ik hoop dat je nog wel in ziet
dat ik nog steeds wat voor je voel
want mn liefde vergaat hierdoor niet.