Witte magie versus Zwarte magie
Witte magie is bedoeld
voor hulp en harmonie
Een ander helpen
alleen uit passie
Weten tot hoever
je gave's reiken
Daarmee een ander
kunnen verrijken
Zwarte magie is
de tegenpool
Het slechte en
kwade is het symbool
Niemand anders iets
willen gunnen
Dit gebruiken omdat
ze dat kunnen
Sommige beweren
zwarte magie te gebruiken
Terwijl ze hulp geven
zonder het slechte te misbruiken
Zij die zich laten leiden
door hun goede gevoel
Juist zij zullen het
behalen, hun doel.
Hoeveel moeite kost
het om iemand te helpen?
Terwijl je de klachten
kan verhelpen?
Hulp van je gids of juist kennis uit een
boekje, het maakt niet uit.
Dat is het doel van witte magie in tegenstelling
van zwarte magie....