Gedachte 2
Kan me gedachte er niet vanaf halen
Het zit in mij
Het gaat niet meer weg
Ik kijk naar de over kant
Ik zie het spoor liggen
Ik denk bij mezelf:
Waarneer is mijn tijd
Waarom niet nu
Waarom moet ik nog door deze hell
Ik wil weg hier
Weg van alles
Weg van mezelf
Weg van hun
Ze maken me gek
Ze zeggen steeds ga dan
Spring maar
Dan zijn wij van je af
Dan kunnen we naar een ander toe
Met die gedachte loop ik rond
Ik weet niet waarom
Maar het wil er niet meer uit
Het zit vast
Ik wil gaan
'
Ik droom er over
Als ik eindelijk slaap
Zie ik beelde van de dood
Zie ik het spoor
Zie ik de trein komen
De trein die mij ooit zal weg halen
Maar de reden waarom ik blijf
Is voor mijn vrienden
Die ik niet in de steek kan laten
Kan me gedachte er niet vanaf halen
Het zit in mij
Het gaat niet meer weg