Topper
Mijn hart begint vanzelf te gloeien
als ik jou weer zie staan
mijn trots blijft steeds maar groeien
als ik naast jou mag gaan
als jij bij mij bent
hoe vaak dat ook is
als jij mij verwent
hoe vaak dat ook is
ik denk dat het nooit went
al die liefde, al die trouw
bijna een jaar geleden
zwoer ik dat aan jou
de beste keuze van mn leven
de keuze voor jou
en jij,
jij koos voor mij
alleen voor mij
dat ben jij
en als ik s'avonds op je wacht
duurt dat nog steeds te lang
en als jij binnenkomt en lacht
dan word ik altijd blij
wat erook gebeurt
hoe erg ik soms zeur
hoeveel ik soms mopper
jij bent mijn Topper!