snuffelen zoals onze hond dat vroeger deed
koude natte neus in je oor
hou op gekke hond
mijn lieve woesteling
loop mensen omver
en knal met je kop tegen een deur
je dolt volijk verder
dapper blaffen
halverwege de keuken
en dan
omkijken of er versterking komt
mijn stoere held
alles is ook lekker
yoghurt en lazagna
of rauwe worteltjes en appel
heerlijk smakkerig knapperig
je bent er al lang niet meer
maar 'k vergeet je niet
droom jij ook nog eens van mij