Ik weet dat het moeilijk is om je ogen te sluiten.
Herinner je de keer nog dat je voor het eerst de zon zag? Ik denk dat je dat niet kunt.
Voor mij is het hetzelfde, herinneren wanneer ik voor het eerst van je hield.
Ik denk dat ik dat altijd heb gedaan. Of ik kan het me niet herinneren.